MÄRKLIN CLUB OF FINLAND ry.

Märklin Club of Finland ry. on rekisteröity yhdistys, joka on perustettu 1.1.1994. Yhdistyksen tarkoituksena on märklin harrastuksen ylläpitäminen ja laajentaminen Suomessa. Jäseniä yhdistyksessä on parisataa. Jäseninä on tyttöjä ja poikia niin nuoria kuin vanhojakin. Maantieteellisesti jäseniä on Suomesta aina Hangosta Rovaniemelle.

Märklin Club of Finland ry. on mukana monissa suurtapahtumissa, kuten vuosittain järjestettävässä pienoisrautateiden suurtapahtumassa PR-päivillä ja Wanhat Leikkikalut -tapahtumassa.
Märklin Club of Finland ry. on mukana järjestämässä kahdesti vuodessa Suomen suurimman vanhojen leikkikalujen tapahtuman Helsingissä Old Toy Swap.

Märklin Club of Finland ry:n jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun 31 €. Jäsenyys on voimassa vuoden maksupäivästä. Jäsenetuihin kuuluu kolme-neljästi vuodessa ilmestyvä jäsenlehti MCoF, jäsentiedotteet ja erikseen järjestettävät ajopäivät. Järjestämme myös jäsenistölle erilaisia tapahtumia kuten märklin-ostosmatkoja eri maihin, koulutus- ja tutustumistilaisuuksia, mahdollisuuden osallistua eri tapahtumiin, erikoistarjouksia märklin ja pienoisrautatietuotteista, annamme neuvontapalvelua, hankintapalvelua (mm. erikoistuotteet, vanhat tuotteet yms.), huollamme ja digitalisoimme märklin kalustoa.
Jäsenten ilmainen MCoF-tori (ostaa, myy ja vaihtaa palsta MCoF-lehdessä) on nyt myös internetissä. Jäsenillä on myös mahdollisuus omien internet kotisivujen liittämiseen Märklin Club of Finland ry:n sivujen yhteyteen.

Tule sinäkin mukaan mukavaan harrastukseen.

Liity mukaan

Terveisin MCoF-Team

Terveisin Märklin Club of Finland ry.Yhteystiedot:

Märklin Club of Finland ry.

E-mail:mcof@phnet.fi
Kotisivut:www.marklinclub.fi
Puheenjohtaja Martti Rinne0400-715 055